Ce rutină de frumusețe au fotomodelele dimineața

Featured Ce rutină de frumusețe au fotomodelele dimineața

Cum se pregătesc frumoasele lumii pentru a „înfrunta“ o nouă zi? Inspiră-te din ritualurile lor de frumusețe și aplică-le pe cele care ți se potrivesc.

Miranda Kerr

Supermodelul a recunoscut în interviuri că de când a devenit mămică stilul ei de viață s-a schimbat și se culcă devreme, pentru a se trezi devreme și să petreacă timp cu fiul ei. Ritualul frumuseții include exfolierea pielii corpului la duș, curățare facială și folosirea unui tonic facial care încheie demachierea – atât seara, pentru îndepărtarea machiajului, cât și dimineața, înainte de a aplica make-up-ul. Miranda folosește produse organice, cu factor de protecție SPF și nu uită niciodată de hidratarea buzelor cu un balsam nutritiv. Opțiunile ei pentru un mic-dejun sănătos includ ouă organice, avocado, pâine fără gluten și neapărat un pahar cu apă călduță băut pe stomacul gol, pentru stimularea metabolismului.

Alessandra Ambrosio

Ne place brazilianca (și) pentru apariția ei în videoclipul noii piese a lui Fergie – “M.I.L.F. $”, unde face furori alături de simpatica ei fiică, Anja. Printre produsele cosmetice de care Alessandra e dependentă dimineața sunt cremele îmbogățite cu vitamina C, musai o mascara pentru a conferi genelor definire și un balsam pentru buze în tonuri naturale. În plus, ea nu uită niciodată de creme cu factori de protecție solară, pentru a evita apariția petelor brune pe ten și a preveni ridurile.

Joan Smalls

Ca parte din echipa îngerașelor de la Victoria’s Secret, Joan Smalls mărturisește că întotdeauna bea apă în care a stors câteva „ture“ de lămâie, care ajută organismul să metabolizeze mai bine alimentele și digestia. Și pentru că serumurile pentru față au un efect mai concentrat și mai intens asupra pielii, Joan dezvăluie că e unul dintre produsele de îngrijire indispensabile în trusa ei de make-up.

Gisele Bündchen

Spray cu apă termală, serum pentru ten, un fond de ten cu textură light și un blush discret aplicat subtil pe pomeți sunt produsele de beauty preferate ale lui Gisele. Pentru a-și păstra părul sănătos, pe lângă un șampon și balsam cu efect purificator, Gisele recomandă să nu îți piepteni părul cât timp e încă ud, și eventual să folosești o perie specială pentru descurcarea părului ud. Supermodelul s-a retras de pe catwalkurile de modă internaționale, dar e în continuare imaginea a numeroase branduri și produse de lux importante.

 


sursa: unica.ro

Last modified onMonday, 15 August 2016 20:55
Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org