Bea sucul acesta înainte de culcare și te vei trezi mai slabă

Curele de slăbire sunt un chin, iar rezultatele, de cele mai multe ori, întârzie să apară sau nu sunt vizibile deloc. Ce-ați spune de o cură de slăbire care te ajută să dai jos kilogramele peste noapte. Mai mult, eforturile tale sunt minime.

Dacă te-ai săturat să încerci tot felul de regimuri de slăbit, care au avut mai mult sau mai puțin, rezultate, atunci nu ai încercat sucul pe bază de miere și scorțișoare despre care cele care l-au încercat spun că are efect de pe o zi pe alta, potrivit site-ului healthynaturallife.com.

Băutura este compusă din doar două ingrediente, scorțișoară și miere, un elixir ar siluetei perfecte, potrivit celor care au urmat dieta.

Cum te ajută să slăbești această băutură?

Mierea este ingredientul principal al acestui suc de slăbit. Proprietățile sale sunt binecunoscute, iar datorită lor acest aliment este folosit în scopuri curative sau de înfrumusețare încă din cele mai vechi timpuri. Ajută la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea stării generale a organismului și îți dă multă energie.

Scorțișoara este un alt ingredient care face minuni asupra organismului: îmbunătățește metabolismul, scade colesterolul și ajută la circulație și la digestie și stimulează arderile.

Pentru un plus de aromă, poți adăuga suc de lămâie în amestec, un alt aliat împotriva grăsimii.

Ingerdiente:

- 2 lingurițe de scorțișoară

- 2 lingurițe de miere

- apă

Mod de preparare:
Pune apă la fiert într-un cibric, adaugă două lingurițe de scorțișoară și lasă la fiert timp de un sfert de oră. Lasă-l la răcit și adaugă 2 lingurițe de miere. Amestecă bine și depozitează sucul în sticle, la loc răcoros.

Mod de întrebuințare:
Bea un pahar din mixtură înainte de culcare. Repetă procesul în fiecare seară până când atingi greutatea dorită.

Această băutură ajută la detoxificarea organsimului, te scapă de bacteriile și paraziții din instestine sau stomac și arde grăsimile foarte rapid.

 

 

sursa: unica.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org