Zone erogene de care nu știai

Există o scenă în serialul american “Friends” în care unul dintre personajele principale, Monica încearcă să-l învețe pe Chandler despre cele șapte zone erogene ale unei femei. Majoritatea le știm ca fiind: clitorisul, fundul, sânii, vaginul, interiorul coapselor, buzele și gâtul.

Corpul uman are terminații nervoase pe toată suprafața pielii, așa că există mult mai multe zone erogene decât se crede. Noi adăugăm încă șapte pe lista de mai sus.

Antebrațul
Un studiu făcut de oamenii de știință canadieni, publicat în Journal of Sexual Medicine a arătat că antebrațul, gâtul și vaginul sunt cele mai sensibile și erogene zone ale coprului unei femei.

În spatele genunchilor
În această zonă se află foarte multe terminații nervoase, lucru ușor de demonstrat prin gâdilat.

Scalpul
Pielea capului este extrem de sensibilă la atingere. Din acest motiv ne plac masajele scalpului sau când cineva se joacă cu părul nostru. Țineți minte reclamele la șampoane care se terminau orgasmic? Masajul scalpului îmbunătățește circulația sângelui și ajută la producția de dopamină.

Picioarele
Reflexologia poate ajuta la declanșarea anumitor senzații doar prin masajul picioarelor. În lume există diverse fetishuri legate de labele picioarelor.

Spatele gâtului
Nu este un secret că gâtul este o zonă senzuală a corpului unei femei. Spatele gâtului, în schimb este deseori ignorat, deși este o zonă la fel de sensibilă.

Cervixul
Deși, nu este vizibil asemenea clitorisului, cervixul (colul uterin) răspunde pozitiv la presiune și are un rol important în timpul unui act sexual.s

Muntele Venus
Mons Pubis sau Muntele Venus este o zonă extrem de sensibilă. Acest lucru este demonstrat atunci când ne epilăm cu ceară. O să fii plăcut surprinsă dacă includeți această zonă în preludiu.

 

 

sursa: unica.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org