Lucruri care fac o femeie să fie sexy în pat, din punctul de vedere al bărbaților

Ce nu face o femeie pentru a fi pe placul bărbatului de lângă ea? Se îmbracă provocator la o cină romantică, este atentă la dorințele lui și îi oferă ce vrea el în dormitor… Însă bărbații au aceeași părere despre senzualitatea femeii în așternut?

Haideți să aflăm ce cred bărbații despre ceea ce le face sexy pe femei în pat!

Să spună ce așteptări au în pat
În primul rând, se numește o bună comunicare ca în cuplu partenerii să-și împărtășească dorințele și așteptările pe care le au unul de la celălalt. Iar dacă femeile au rețineri în a se destăinui, din diverse motive, ar fi bine să știe că bărbații găsesc foarte sexy ca partenera să-i spună ce vrea de la el.

Se gândește mult la sex
Nu are legătură directă cu momentul în care se desfășoară actul sexual, însă bărbaților le place să vadă că femeia de lângă ei se gândesc mai tot timpul la asta. Îi face să se simtă potenți, doriți, iar acesta este un bonus nu doar pentru femeia de lângă ei, cât și pentru relația de cuplu.

Îi place să experimenteze
Bărbații se dau în vânt după femeile aventuroase, dornice de experiențe noi. Vor ca în așternut să încerce măcar o dată ceva ce ei le propun. Iar dacă le plac, cu atât mai bine.

Să aibă încredere în ea
Majoritatea bărbaților consideră că o femeie cu încredere în corpul și acțiunile ei, în timpul sexului, este cel mai senzual lucru în așternut. Zâmbetul care ascunde această siguranță este un alt lucru pe care îl ponsideră extrem de sexy la o femeie.

Spontaneitatea
Lucrurile neașteptate, care le provoacă bucurie, îi surprind pe domni în viața de zi cu zi. Este valabil și în dormitor. Atunci când femeile îi surprind prin gesturi, mângâieri, sărutări, propuneri, bărbații sunt în al nouălea cer. Ca să nu mai spunem că femeia strânge astfel un ”punctaj” bun către inima alesului ei.

 

 

sursa: unica.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org