Cele mai frecvente certuri din primul an de relație

V-ați mutat împreună? Totul este extraordinar! Trăiți o adevărată lună de miere! E greu de crezut că veți deveni cuplul acela care va avea certuri din orice prostioară, dar va veni și momentul acela.

Certurile sunt ceva normal, fac parte din orice tip de relație. Ele întăresc legătura dintre voi doi și vă ajută să învățați să gestionați conflictele mai bine.

Iată cele mai frecvente certuri care au loc în primul an de relație

Cine spală vasele?

Există momente când o să simțiți că unul dintre voi doi a început să devină mai leneș când vine vorba de treburile casnice. Acest moment va aduce câteva scântei în relația voastră.

Ce tradiții respectăm de sărbători?

Și așa sărbătorile sunt o sursă de stres. Primul an de relație va duce pentru prima oară întrebările de genul: mergem întâi la ai tăi, cine îi cumpără cadou soacrei/socrului, ce culoare alegem pentru beteală, de unde cumpărăm cozonaci etc. Aceste întrebări dau naștere la cele mai neplăcute certuri.

Ai uitat aniversarea!

Se poate întâmpla ca unul dintre voi să uite o zi de naștere sau aniversarea relației voastre. Se vor aduna frustrări ce vor duce la o ceartă mai mare.

Iarăși mama ta?

Nu știu cum să te anunț, dar partenerul tău de viață are părinți și îți va dori să petreacă timp cu ei și cu tine.

Suntem leneși! Suntem plictisitori! M-am îngrășat din cauza ta!

Faptul că ați devenit un cuplu serios o să vă facă să petreceți mai mult timp în casă și mai puțin timp la petreceri, la film, la cine romantice. Din acest motiv n-o să mai aveți prea mare grijă la ce mâncați și mâncarea proastă va deveni laimotiv.

Banii! Unde s-au dus banii?

Niciunul nu e expert financiar, așa că vor fi luni când unul dintre voi va cheltui mai mult sau va cheltui o mare din parte din bani pe lucruri pe care celălalt nu le va considera absolut necesare. Asta va genera conflicte.

Sex? Nu, mulțumesc!

Fiecare cuplu trece de la o relație sexuală intensă la începutul relației la relații sexuale sporadice. Fiecare va da vina pe celălalt ignorând faptul că libidoul se mai schimbă.

 

 

sursa: unica.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org