Marvel a dezvăluit ce filme vor lansa până în 2019

Dacă trailerul de la Avengers: Age of Ultron nu ți-a fost de-ajuns, avem o listă întreagă cu filmele care vor fi lansate de către Marvel în următorii ani. După lansarea Avengers: Age of Ultron pe data de 1 mai 2015 și Ant-Man pe 17 iulie 2015, Marvel are totul pus la punct pentru următorii ani.

6 mai 2016 – Captain America: Civil War
4 noiembrie 2016 – Doctor Strange
5 mai 2017 – Guardians of the Galaxy 2
28 iulie 2017 – Thor: Ragnarok
3 noiembrie 2017 – Black Panther
5 iulie 2018 – Captain Marvel
2 noiembrie 2018 – Inhumans
mai 2018 – Avengers: Infinity War (Part 1)
mai 2019 – Avengers: Infinity War (Part 2)

Multe din aceste titluri sună cunoscut pentru fanii benzilor desenate dar titluri precum Inhumans și Black Panther, despre care probabil s-a sugerat în trailerul de la Avengers 2, ar putea fi noi pentru unii.

Inhumans urmărește povestea unor ‘super-oameni’ care co-există în universul Marvel și include următoarele personaje: Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Lockjaw și mulți alții. Marvel nu a dezvăluit ce personaje vor apărea în film sau care va fi distribuția dar Marvel a menționat că dorește ca Inhumans să devină în sine o franciză, ceea ce ar putea însemna apariția filmelor separate pentru diferite personaje.

“Credem că Inhumans poate deveni o franciză,” a spus Marvel. “Au o structură socială incredibilă și tone de puteri si efecte noi.”

Marvel a spus că Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul său din 42 ca Jackie Robinson, va juca rolul lui Black Panther. Black Panther este cunoscut și ca T’Challa și este din ținutul fictiv numit Wakanda; se alătura celor din Avengers, deci probabil va fi și în Avengers: Infinity War (Marvel a mențonat că va fi introdus oficial în Captain America: Civil War). Puterile lui includ simțuri super-umane și putere, viteză și agilitate la nivel olimpic.

Cât despre Captain Marvel, Marvel a spus că va anunța în curând cine va fi regizorul împreună cu alte detalii. Captain Marvel include câteva versiuni de personaje diferite, dar Marvel a confirmat că filmul va fi centrat pe Carol Danvers, cunoscută și ca Ms. Marvel; a preluat recenta manta ca și Captain Marvel (în 2012). Carol Danvers a apărut ca și Captain Marvel încă din 1968, și avea puteri asemănătoare cu cele ale lui Captain America, datorită unei explozii care le-a îmbinat ADN-ul.

Deși Hulk nu va avea un film separat, Marvel a menționat că va face parte din multe filme. Dacă va mai fi sau nu un film Hulk în viitor, rămâne de văzut dar cu siguranță îl vom vedea des în viitor, inclusiv în seria Avengers.

După cum au sugerat și zvonurile, Captain America se confruntă cu Iron Man în povestea din Civil War, care se concentrează pe aprobarea unei legi de către guvernul S.U.A. numită ‘Superhero Registration Act’ menită să controleze super eroii. Captain America se opune acestei legi în benzile desenate pe când Iron Man o susține.

Destul de multe de digerat până acum, nu? Dar ce se va întâmpla în Thor: Ragnarok? Află singur. Nu se termină bine, dar e posibil ca Marvel să abordeze diferit situația. Nu cred că audiența vrea să-l vadă pe Thor murind și prin definiție Chris Hemsworth să nu apară în Avengers 3. În următorii ani vor ieși o grămadă de filme atât de la DC cât și de la Marvel și Avengers va da tonul anul viitor.

 

 


sursa: noviunda.com

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org